Bästa destinationerna för skidsemestern 2020

Det finns en mängd härliga och oförglömliga resmål över hela världen att välja på för dig som söker en destination för din nästa skidsemester. Passa på att testa något av de unika resmålen nedan för din skidsemester under 2020!

Zell am See

Vill du åka på skidsemester i fantastiska Alperna är österrikiska Zell am See ett bra val. Skidorten är vackert belägen precis vid sjön Zeller See. Orten är bland annat känd för att ha varit en populär “kurort” dit folk åkte för att andas in den rena luften.

Det är en komplett skidort som erbjuder allt som såväl nybörjaren som skidfantasten kan önska sig. Backar av världsklass men också härliga naturmiljöer och platser för avkoppling. Att besöka utsiktsplatsen Gipfelwelt 3000 är ett måste, där får du se hela området från över 3 000 meters höjd. Passa även på att njuta av en god middag med tillhörande utsikt i restaurangen.

I fantastiska Zell am See finns även flera vackra hotell med oslagbara utsikter över sjön Zeller See. Till exempel Grand Hotel Zell am See, som brukar benämnas som ett hotell med ett av de bästa lägena i hela Alpernaområdet! Ett annat härligt ställe att övernatta är Senses Violett Suites, som är ett modernt hotell som erbjuder underbara frukostar med en ännu härligare utsikt över staden.

Las Lenas

Känner du att Sydamerika vore passande för din nästa skidsemester är den argentinska skidorten Las Lenas en perfekt destination. Det är den största orten för all slags vintersport i Argentina och enkel att ta sig till med såväl bil, buss och flygplan. Det är en särskilt populär ort bland snowboardåkare, men passar alla smaker.

Här finns flera bra hotell som erbjuder avkoppling, fantastisk mat och härlig utsikt. För den som vill kombinera sin skidsemester med casinspel finns även ett fantastiskt och välkänt casino på Piscis Hotel. För naturälskaren finns vackra vandringsleder där du kan njuta av det sydamerikanska vinterlandskapet.